O nama

Relax apartmani Tara Relax apartmani su smešteni na Tari, na veoma atraktivnoj lokaciji, koja pruža izuzetan ugođaj boravka u očuvanoj, nezagađenoj prirodi.

Nudimo vam smeštaj u četiri komforne jedinice, kompletno opremljene za vaš potpuni užitak. Dva apartmana se sastoje od dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe i kupatila, treći apartman, poseduje i dodatnu spavaću sobu, dok je četvrti studijskog tipa.

 

Zašto da izaberete baš neki od Relax apartmana za vaš odmor? Razlozi su brojni, a navešćemo samo nekoliko:

  • Idealna polazna tačka za aktivan odmor

Ukoliko spadate u osobe koje vole svoj odmor ispuniti različitim sadržajima, Relax apartmani su zbog svoje lokacije odlična polazna tačka. Zamislite krug koji čine jezera u Zaovinama i Perućcu, Šarganska osmica i Drvengrad, brojni vidikovci na Tari te prelepa Drina sa mogućnošću organizovanog raftinga, a u centru kruga Relax apartmani i vaš udoban smeštaj u koji se vratite da punite baterije pre nove avanture.

id50-hotel-jezero-perucac-s2-106158_800x533 img2  mokra-gora-drvengrad

 

Vidikovac „Crnjeskovo“, označene planinske staze, blizina ergele, mogućnost igranja tenisa kod Hotela „Beli Bor“ … samo su neke od mogućnosti koje vam se otvaraju uz odmor u Relax Tara apartmanima.

Vidikovac_Crnjeskovo

 

  • Dodatni sadržaj

Ukoliko se desi da vam vremenske prilike kvare planove i ne dozvoljavaju aktivnosti napolju, bilijar sala i fitnes soba su dodatni sadržaji koji su na raspolaganju svim našim gostima.

  • Atraktivna lokacija sa koje se pruža predivan pogled

Ako vaš idealan odmor podrazumeva baš odmaranje bez previše napora, položaj Relax apartmana je takav da možete ići u kratke relaksirajuće šetnje i vraćati se odmorni, opijeni čistim vazduhom i mirisom livadskih trava.

Tara 07_J.Jaric Tara 10_J.Jaric Tara 11_J.Jaric

Ako poželite da ručate ili večerate u nekom od hotela ili restorana na Tari, i to vam je lako dostupno jer je, naprimer, Hotel „Beli Bor“ udaljen svega 200, a restoran „Radmilovac“ 300 m, pa možete i prošetati do njih, dok do Hotela „Omorika“ treba preći 2 km.

  • Pogledajte na Google maps kako do nas:

Comments are closed.